FULLT ÖS

Vilken jäkla dag! Alla verkade vara på jakt efter nyårskläder idag! Inte en lufn stund och inte hann jag springa och köpa allt det jag behövde. Får improvisera med det som finns till hands. Lutar mot 70talsstuk, vad har ni på er?
Nej ska in i duschen och tänka på avfärd, vi hörs snart!
Puss

Någon som är mindre förtjust för nyår är min älskling som ligger och trycker, mamma skyndar hem promise!!


JOBB

Godmorgon! En sjukt trött tjej har tagit sig till jobbet utan kaffe, illa! Hoppas jag piggnar till under dagen!

Puss!

Jag har borstat håret nu åtminstone... Haha


NAGLAR

Fina Kim tog sig tid och gjorde mina händer nyårsfina! Är Otroligt nöjd och hon var riktigt snabb och duktig, förstår inte hur man kan vara så noggrann! Tusen tack rara! Nu är det min present som gäller! ;)

Har även blivit av med utväxten, äntligen!


29 DECEMBER

(inlägget publicerades aldrig) Snacka om ont i fötterna efter den här jobbveckan, konstant spring fram och tillbaka och vika kläder på borden (aj min rygg). Belönade mig själv med en snabb visit på h&m, tre plagg rikare plus ett reafynd på jobbet, inte illa!

Grattis fina Kim som blir 22år idag!! :)


SANDALS

Ojoj, det här är nog vad jag tänkt ha på fötterna i sommar eller snarare så fort det blir varmt! ;) Perfekta till att få lite edge på en outfit!


28 DECEMBER

Hallå! Det blir lite glest här nu på slutet av året! Jobbat hela veckan men igår hann jag en sväng på stan med bästa. Hittade INGENTING, alldeles för mycket folk som hade vässat armbågarna. Idag på lunchen fann jag istället ett par byxor på h&m för bara 299:-, kap!

Imorgon är det jobb som står på schemat igen. Har ni planerat nyår ännu?

Puss


26 DECEMBER

Hallå! Hur mår ni? Jag ligger utslagen i sängen. Har jobbat hela dagen och sprungit fram och tillbaka, kan räkna med träningsvärk imorgon!
Vässade ni armbågarna och vågade er ut på fyndjakt?
Vi har faktiskt riktigt bra rea måste jag säga! Ska ta del av den imorgon när jag är ledig! Wiho!

Tog en mysig promenad med bästa på kvällen plus sälen lluvy, haha!

Lite bilder från dagen igår;


STIG HELMER STORY

Jag och min fina gick loss både på donken och block bustern... Haha dock hamnade lite på golvet efter en klåfingrig olycka! ;)


SÖTA BRORSDOTTER

Min brors fina dotter Linnea och jag idag! Massor av bus och gott att äta!

Nu; bio!


EXTRA JUL

Hallå alla glada! Har avnjutit en god brunch och nu ska jag iväg för extra jul hos min bror och alla söta!

Senare är the moment we all been waiting for... Stig helmer!! Jag och fina J är laddade och ska gå loss på blockbuster menyn, hello!

Puss!


GOD JUL

God jul kära vänner! Snart spricker magen av allt gott! Inväntar Karl Bertil och julklappsöppning! Ha en underbar kväll!! Puss!

Lite av morgonens julstrumpa!


23 DECEMBER

Halloj! Jag lever! Igår hade jag först föreläsning och därefter vidare för nio timmars arbete. Mycket folk som handlar nu innan Julafton, det närmar sig!
Jag är helt färdig med alla julklappar förutom en, blir nog till att ta det imorgon för nu drar jag iväg på ytterligare ett långt pass!

Ha en fin dag dagen före dopparedan'

Puss!

20 DECEMBER

Vill börja dagen med att gratulera min bror på födelsedagen, grattis Johan! :)

Har suttit hela förmiddagen och knåpat med en analysering av ett tal. Började se dubbelt så tog en paus och letade reda på något gott! Ät lunch redan vid tio så nu blev det poppisar och after eight, fanns inget roligare :( Popcorn med socker och grillkrydda är grymt, någon som provat?

Gjorde en hemmagjord ansiktsmask idag, bara honung och avokado - perfekt för mig som har torr hy!

Ska återgå till skrivandet! Ha det!



BEYOND PARADISE

Förfriskade parfymhyllan igår, dock ingen nyhet utan gick som vanligt på säkra kort. Urvalet bland mina parfymer domineras starkt av Estee lauder, gillar de allra flesta av deras parfymer! Denna gång blev det en ny Beyond paradise, älskar blommiga dofter!
Andra plats kamma den gamla goding Dior's pure poison!



JUST DANCE 3

Mitt Wii har stått och samlat damm alldeles för länge nu och eftersom jag på senaste spenderat mycket tid framför MTV fångades jag av deras genomgående reklam/sponsring av just dance 3! Så nu är den påväg hem till mig, riktigt bra pris faktiskt! Hoppas på lite sköna luftgitarr moves! ;-)
Någon som provat?

Let's shake it!


19 DECEMBER

Godmorgon!
Då har man stressat hela morgonen för att hinna med tåget, när jag i sista sekund ska kolla vilken sal inser jag att jag faktiskt är EN timme för tidig! Först blev jag tjurig men nu är jag faktsikt tidig och inte sen så borde vara glad.

Igår efter jobbet åkte jag som sagt till Kista, blev färdig med de flesta julklapparna. Hur ser det ut för er? Klara?
Ska luta mig tillbaka i soffan med lite lussebullar och invänta avfärd!
Nu är mitt största dilemma vilka skor ska man ha på sig? Inte världens mysigaste väder...

Ha det bra!


18 DECEMBER

Hallå!
Började dagen tidigt på jobbet och nu börjar det kännas i fötterna vill jag lova! Håller ut de två sista timmarna nu.
Har min sista rast nu så proppar lussebullar, cider och morotskaka, mums!

Nej ni, hörs ikväll!

Puss!

17 DECEMBER

Halloj!
Har legat och tryckt i mig chokladbollar alldeles förlänge nu, sticker iväg till jobbet i snöregnet!
Efter jobbet blir det stan en snabbis så vi hörs senare!

minusgrader ute när denna togs, kkkkallt!

Photography: Ann Charlotte
MUA: Delila Hammani
Styling: Liselott


16 DECEMBER

Hej!
Vi närmar oss julafton! Extra öppet på jobbet i helgen så det blir till att ligga i...
Vad gör ni denna fredag? Jag ska vakna till liv och göra frukost. Bara två timmars föreläsning idag, det lär jag nog klara av!

Igår var jag med fina J och snackade, skrattade och åt massvis av bullar!
Somnade rätt tidigt med tvn på, så runt halv 4 vaknar jag upp av ett vrål och ser en man som står böjd över en kropp. Schysst uppvakning. Blev inte så lätt att somna om efter det, haha.

Ha en fin dag!

 

Puss!

 

Bild från senaste fotograferingen!


CLUTCH

 

Så sugen man blir på sommar och brunbrända ben när man ser den här clutchen!
Riktigt härlig färg

15 DECEMBER

Goodmorgon! Vi närmar oss jul men var är snön?! Dags att damma av snowracern och ta ett åk, haha..
Igår drog jag lite på stan, försöker lista ut allas julklappar men det går sådär. Har avklarat två stycken vilket är rätt bra för att vara mig.
Min brors födelsedag närmar sig så att hitta en present är lägligt, har lite ideer.

Dags att röra på sig. Ska ta en sväng med vovven och ta mig till skolan, har en kortare föreläsning.

Ha en bra dag!



DET FANNS INGET...

...tvättråd! Ska aldrig mer gå nära en tvättmaskin! Mitt secondhandfynd som jag var så glad över har gått från XL till XS, någon som vill ha kläder till sin docka? Fan vad less jag blir. Plus att jag hiva in ett lass underkläder som nu har blivit brunröda, uek!

Innan

 

...efter



14 DECEMBER

Godmorgon!
Igår var det jobb som stod på schemat och direkt efter ta itu med inlämningen som är tills idag. Tog väldigt lång tid och jag såg nästan dubbelt efter ett ex antal timmar framför datan, haha. Vad gjorde ni? Firade ni lucia?
Jag bakade åtminstone lussebullar, bra att de ska jäsa så pass länge. Nu ska jag snart iväg till skolan igen och därefter en sväng på stan. Har inte bockat av en enda julklapp!

Ha en bra dag!

Bild från helgen

12 DECEMBER

Halloj!
Igår hoppade jag in och jobbade ett kortare pass, senare vidare och mötte min fina J. Vi svängde förbi prisis, blev en massa gott och äntligen fick hon sitt pepparkakshus! Passade på att få med oss pepparkaksdeg så det blev till att baka medan Gossip girl gick i bakgrunden.
Efter ett flertal blåsor lyckades Jenkan få upp huset! Jag själv lyckades leverara fina, välskapta peppisar medan Jennys knappast får lov att kallas pepp(e)isar, haha! Eller vad säger du babe? ;-)

Blir beklädda med glasyr imorgon, väldigt ätbara!

Inga kommentarer...

Idag däremot vaknar jag upp lagom till att föreläsningen ska ta sin början, inte kul alls... Dagen skulle fortsätta illa för jag, för en gångs skull, tar och promenerar det lätta 5km spåret. Efter 3km i gegga och slask tar vägen en kraftig sväng, inget jag tänker på förrän jag inser att vi inte alls är nära slutet utan tillbaka till mitten! Skavsår och med blöta skor var det en ledsen Mariah som traskade hem, med en glad hund! haha

Promenaden höjdpunkt; En häger!



BAPTISTE

Jag brukar försöka hålla mig ifrån att tvätta håret alltför ofta. Tanken att använda torrschampoo för volym och slippa tvättningen har inte slagit mig (trott att det bara blir värre...) men nu har det hänt! Jag har blivit med torrschampoo från Baptiste. Däremot var det enda som lockade just att den luktade gott, kokos! Har inte hunnit använda den ännu men den har blivit lovordad.

Det gör även torrschampoo med en lite färg i, så allt från ljusblond till svart. Dock vågar jag inte riktigt gå loss på en sådan så får vänta tills någon annan provat, haha!


Tropical & kokos doft, mums!

10 DECEMBER

Godmorgon! Segt att gå upp tidigt efter en sen kväll. Har lovat min kära mamma att gå på hundmässan i älvsjö, ska bli kul! Ska dra på mig kläder och sticka iväg nu, någon annan som ska dit?
I år fick man tydligen förboka och ta med sig sin hund, kul! Dock får Lluvy bli hemma för annars skulle de nog bli liv i Älvsjö.

Justja, fick kallelse till tandläkaren (hell no..) har hål i varenda gadd nu känns det som ska nog boka om tiden lite längre fram...

Ha en bra lördag! Puss!


Staaand up! Går loss på bonnie under tiden ;)

20111209_033 (MMS)

Staaand up! Går loss på bonnie under tiden ;)


UT PÅ ÄVENTYR

Nu sticker jag iväg och röjer loss med jobbet! Visar upp outiften senare om jag kommer ihåg, haha. Ha en fin kväll! Puss!!




WANTIES

Skulle gärna vilja spatsera runt i dessa ikväll innan snön når upp till hälarna, eller vad säger ni?
(fin julklapp eller vad säger du älskling? ;-))


9 DECEMBER

Hej! Jäklar vad tiden rinner iväg, redan 9e dec!
Snön kämpar sig fram men istället finns det gott om slask, snö tack?

Jag håller på att plocka lite här hemma, lär bli några tvättmaskiner. Ska ta en sväng förbi Solna sen för ikväll. Dags för middag och stand up på Norra brunn med jobbet! Har ni haft någon "julaktivitet" med jobbet/skolan?
Nu ska jag fortsätta avnjuta min scones frukost! Puss!




3 x NEW YEARS EYE

Beroende på tillställning lär nyårsoutfiten variera. Här är tre snygga alternativ enligt mig, från paljettklänning (behöver man säga mer?), den lite lättare byxdressen som gärna gör sig snygg med orginella smycken till en mönstrad långklänning. Och en grym sminkning på det, gärna exprimentera lite med allt från strasstenar till målade stjärnor!
Kommer blir svårt att hitta en perfekt med alla dessa valmöjligheter får börja med att utgå ifrån bjudningen!


Såg lite trist ut på bild märker jag, ni får föreställa er en kropp i helt enkelt!


8 DECEMBER

Hellu! Hur mår ni?
Jag ägnade morgonen att sjunga julsånger och äta kladdkaka som jag glömt bort på balkongen, haha! Nu sticker jag ut med hunden för att sedan delta på seminariumet i skolan...

Very well, off we go! So long!




JULIS

Ryktades om julmarknad, ska ta en sväng med fina Jen och kika! <3

 

 

 


7 DECEMBER

Gooodermorgon!
Varit ute med vovven på morgonpromenad, kaaaallt. En blandning av snö & slask ligger på marken vilket lett till halka, gissa om jag får se upp om jag ska ha benen i behåll!

Vad står på schemat idag då? Blir inga snöänglar för min del, ska nog snarare stanna inne. Nedå, måste däremot ut och hitta en vinterjacka, lär bli en sväng till Åkersberga där de förhoppningsvis har kvar min storlek! Har ni hittat en jacka för vintern ännu?

Btw, man kan tävla om en roll i karatefylla!! Gissa om jag blev överlycklig, ideerna är många just nu, ska sålla ut bland stoffet lite och sen jäklar! Im in! ALL in! ;-)
Någon mer som är sugen?

Haaaare!


Lluvy lyckades hitta en obetäckt jordhög, förmodligen en blanding av något riktigt äckligt eftersom hon var väldigt angelägen att rulla sig, haha!

VINTERMYS

Så kallt det är nu! Tog en runda i Ursvik och nu har jag tappat känseln i både händer och ben! Nu ligger vi alla tre i soffan och tinar upp. Kissen och Lluvy har en lite boxningsmatch men annars är det frid och fröjd!

Justja, ikväll är det karatefylla! Gissa om jag är redo, en vecka är lååång tid!

Ta hand om er!




6 DECEMBER

Godmorgon!
Vaknade till för ett tag sedan men sov oroligt i natt så tog en liten sovmorgon! Hur mår ni?

Idag har jag en uppgift kvar att bli gjorde kanske även hinner med en sväng på stan. Till helgen är det julfest med jobbet + träffa fina cissi så fullt ös heeela helgen! Ska alltså hitta något jag kan ha på mig, är lite sugen på glitter stjärnor men hittar bara strass-stenar, ska kika panduro!

Ha en bra dag!



HEADACHE

Hemma, ääääntligen! Däremot missade jag att dricka vatten idag vilket resulterat i huvudvärk. Ska vila ett tag nu, får se om jag hinner vakna om någon timme eller imorgon, surprise! haha

Vi hörs senare!

5 DECEMBER

Då var det dags! Börjar dagen med en försovning, tar hunden på en lång runda och nu är det debattdags. Dock vaknade jag upp med världens svullnaste tunga, måste bitit mig i sömnen så får se upp för dreggel, haha! Very well, wish me luck! Blir en lång dag så får hålla ut med mina lussebullar.

Hoppas ni får en bra dag!



IT'S MY TURN NOW

Hallå!
Kom hem från jobbet för några timmar sedan, har hunnit med både middag och chokladätande. Suget för lussebullar stillades så nu efter massor av läsning (debatt imorgon som sagt...) ligger jag och jäser på soffan.
Julsångerna på jobbet är igång så jag lär hamna på psyket efter 111gånger på reåeat, haha!

Tackar nog för ikväll, inte klar på långa vägar tyvärr!

Sov gott vänner!



4 DECEMBER

Ohoj! Just nu befinner jag mig på jobbet. Stänger idag, senare blir det till att plugga på argumenten till debatten imorgon, examination wiho!
Lyckades se hela Harry Potter igår, den var kortare än vad jag trodde. Helt okej, något för osammanhängande men harry är alltid harry! ;-)

Vi hörs ikväll! Pussi!



Att röja på hyllan finns inte på min världskarta ;p

POTTER N ME

Är förmodligen den sista människa som inte sett sista delen av HP! Ska slå mig ner med chipsen n vovven och glo till sömns. Upp för jobb imorgon... igen. Sov gott! Puss!


Låter håret dölja mitt Potter ärr! ;-)


FAUXFUR

För sisådär tre år sedan hade jag denna otroliga fuskpäls i min ägo! Men dum som jag var tyckte jag att den blev lite too much för mig. Och gud vad jag har fått ångra det varje år nu! Är inte så mycket för pälsjackor men just denna har jag aldrig kunnat släppa. Dumma mig...

Någon som säljer kanske? :)

Monki 2008


3 DECEMBER

Ohoj! Hur mår ni?
Jag ska iväg till jobbet. Kul att man vaknar av att ett jäkla billarm går på 3 gånger! Frost ligger över vägarna idag, undra om vi går mot kallare tider nu, snö?

Igår satt låg vi på soffan och lyssnade på märkliga låtar, finns mycket att upptäcka på youtube! Ska dock inte dela med mig vore rätt olägligt, haha!

Kör en heldag på jobbet så hoppas det blir fullt ös! Vad gör ni idag?

Ha en fin dag, Puss!




Alla är trötta idag!

KINDER

Jag har nog lyckats med den godaste kladdkakan nånsin! Eftersom jag hade så mycket kinderchoklad kvar så hackade jag ner massvis ojoj så god den blev! Alldeles lagom kladdig med stela kinderbitar, mums!! Kan varmt rekommenderas! :)
Förresten, bara jag som tycker det är otroligt kallt?!

 


2 DECEMBER

Godmorgon!
Vaknade upp riktigt tidigt idag men lyckades somna om. Tvn var på vilket resuterade i ett plötsligt uppvaknande när en tjej på Grey's tjuter...

Har ett stort sug efter kladdkaka. Mina 54 kinder choklader (eller föredetta, nu är det väl 23...) börjar jag tröttna på så kladdis blir nästa projekt.
Nej, vidare till min scones frukost nu! Vi ses! puss!


HA BEGÄR

Titta titta! Finns inget snyggare än en någotsånär orginell krage till en kappa/jacka! Det kliar i fingrarna, får nog hoppa julklapparna i år.. ;-)



TODAY


Hann leka med webcamen en snabbis!



CLEAN IT UP

När det kommer till smink så brukar jag ha svårt att prova nytt. Speciellt grunden, hur jag än byter och provar håller jag ständigt fast vid mitt kära Guerlain puder. Men nu så, Mariah vidgar vyerna! Säg snygga Nathalie Portman för Dior's forever makeup och bums så var den med mig hem. Återkommer med resultat sen men det här känns lovande! :)
Hur är ni? Kör ni alltid på säkra kort?

Från åhlens

1 DECEMBER

Upp och hoppa! Debattplanering står på mitt schema idag!
Btw, 1 DEC idag?! Härligt! Hoppas snön inte anländer förrän runt den 20e, då blir det snowracer (eftersom skidor inte är ett alternativ)! ;-)

Vad gör ni idag?
Jag blir förhoppningsvis klar relativt tidigt så kanske blir en sväng och kika in lite julklappar. Är lite för duktigt på att handla de dagen innan alternativt PÅ julafton så i år hoppas jag på förändring! Haha
Hur är ni? Handlar ni i tid eller sista sekunden?

Nu sticker tiden iväg, see ya! Puss!

RSS 2.0