HUNDBUS

Lluvy leker av sig :)


30 JANUARI

Halloj!
Idag har det varit fullt ös! Mötte upp min fina Natha för att äntligen genomföra våra planer, vi laddade med en groteskt stor påse godis från hemmakväll och sen involverade det en massa stick ;) Blev riktigt grymt!
Efteråt belönade vi oss själva med ett redigt mål på donken och en runda i lite butiker.

Nu hittade jag nygrillade revbensspjäll och annat mums så kvällen är räddad! ;)


BIKER

Efter en vecka borta på jobbet har denna goding dykt upp! OM det kliar i fingrarna. Däremot blir det en tur till London nästa vecka så måste avvakta men ett tips till er andra! 699:- går den loss för och färgen är riktigt grym!


SLEEP TIGHT

Sovgott! Återkommer imorgon, fullt upp idag! :)

26 JANUARI

Hej!
Dagen började på topp! Gick upp i tid och hann i lugn och ro äta en stor frukost och ta mig i god tid till seminariet.
Sen händer det, när jag ska skynda mig hem till vovven som längtar till en långpromenad kommer jag på att nycklarna ligger i andra jackan. Skoj! Bara att bege sig fortast möjligt till Väsby för att få tag i extra nyckel!
På tåget möts jag av den mest skrikande ungen som springer runt och slår på rutorna i tåget utan att föräldrarna ens lyfter ett finger! Vill nästan ta saken i egna händer... Haha!

Nu belönar jag mig med ett lass kokosbollar och inväntar promenadsällskap :) senare ikväll ska jag glo på älskligs mma-träning och hinna en snabbrunda på stan!



RED LIPS

Snabb resultat av nya läppennan, ska vara lite noggrannare när det är dags nästa gång! ;)
Gillar att den är matt och inte så glansig som de flesta läppstift!


KISTA

En försenad lånebok blev inte bara leksaker till hunden utan även en läppenna och örhängen till moi! Tur att det är löning imorgon!


DUST

Ingen rehabilitering för mina naglar inte. En alldeles för lång föreläsning gav upphov till nagelbitande och vips så hade jag fått loss både lösnagel och en bit av mina egna!
Beklädde de som finns kvar med ljusblått glitter istället, som tröst :)


PICS

I brist på inspiration slänger jag upp tre bilder! Enjoy! :)

Fotograf: Sebastien Larreur
MUA: Briet G
Model: Me / Charlotte Sällberg


24 JANUARI

Halloj!
Har haft fullt upp i ett par dagar. Först kom min älskling hem så passade på att umgås ordentligt, brun och fin! Fick två jättefina blusar!
Började en ny kurs som har tagit rejält mycket tid.

Vilket fall, igår efter skolan blev det bus med Natha, inte långt kvar nu...
Tog tag i sista inlämningen från förra kursen och sen blev det mys resten av kvällen. Vad gjorde ni?

Har legat på soffan och moffat pannkisar, såg reklam om i used to be fat, känner att det är dags att ta ut hunden nu. Haha!

Vi hörs!

 

 


HALLÅ

Tar itu med sista inlämnigen så delar med mig av den låt som går på repeat här hemma (har med andra ord snart tagit död på den)! Vi hörs imorgon!
Sov gott!


GODNATT

Ett under att mina ögonlock inte donkat ner i marken ännu! Gick upp sex imorse för att hinna mötas upp och ta oss till location för shootingen.
Men! Morgonen börjar med att jag raderar ALLT i min mobil (nej gick inte att ångra någon säkerhetskopia m.m...) pga mina tre favoritlåtar jag bara var tvungen att lägga in.
Vidare fortsätter dagen att ge oss minusgrader och vi skulle vara utomhus!
Eftermiddagen spenderades senare med min fina släkt där det bjöds på massa gott, gick loss dubbla varv på allt! ;)

Vad gjorde ni idag?

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min säng efter en fin kväll med min fina J! Puss!

image description

har nog inte fått sömn på sisådär 21h?!

SHOOT

Äntligen klar med fotograferingen, fyyyyfan vad kallt!!


STAN

Hemma från en lång dag! Mötte upp min Natha för lite bus sen vidare in till stan. Mötte upp snygg jessi och drog ett jäkla varv på stan. Super mysigt med både mat och en fet snaskpåse ;) haha köpte ett par persikofärgade kostymbyxor, lite otippat men de kommer göra sig fina i vår! Visar senare..
Däremot fick jag med mig ett doftljus! De hade fått in nya dofter så kunde inte hålla fingrarna i styr, älskar liljekonvalj!
Nu står film på schemat.

Ha det bra!


20 JANUARI

Godmorgon!
Trots att jag är helt ledig idag vaknade jag upp med ett ryck och var säker på att jag försovit mig, dags för semester kanske? haha!
Ska hälsa på min fina släkt efter shootingen på Lördag, mormor och morfar är tillfälligt tillbaka från Spanien så jag hoppas kunna smyga ner i deras resväska!

Idag ska jag ta tag i lite tvätt och sen möta min Natha för ett lite projekt vi har på G! ;)
Dags att dra på sig lite paltor om jag ska få tiden att räcka till! Ha en fin dag så kommer en dagens upp senare!

Puss!


 


CARWASH

Märkte att jag mindes ovanligt många monologer från filmen, var väl en favorit! Haha
Somnade av lite då och då så lät mig till sist slumra till en stund. Att lägga sig sent och gå upp tidigt sätter sina spår. Så ska försöka ta ett bad och lägga mig i tid. Har en plåtning i helgen så hoppas fuktmasken kan råda bot på mitt torra ansikte, någon som kan någon bra huskur annars?

En kombo av lathet och dålig planering resulterar i sunkigt hår, med andra ord äter, sover och går med tofs på skallen!


19 JANUARI

Dagen avklarad och kursen sluuuut! Men inget lov för mig inte utan hoppar på nästa termin med nya kurser.

Belönar mig själv med en tripp tillbaka till -99 och ser sjätte sinnet. Minns vilka mardrömmar den gav mig medan min syster bara flinade, men det hör till!
Vi hörs om ett tag! Puss!

 

image description


GODNATT

Dags att krypa ner i sängen! Terminens sista seminarium imorgon kl 8, vilket betyder att jag ska upp 6... Mindre kul.

Ska fortsätta borsta gaddarna (för en gångs skull ;))

Sov gott!

Här går det undan som ni ser!


18 JANUARI

Hallihallå! Kämpade mig upp kl 6 imorse, drog på mig uggsen och lät vovven kissa. Sedan raka vägen till tentan. Som en trevlig överraskning på morgonen skulle vi vara i Huddinge gymnasium(?) och skriva, det gick ju jättebra för en tjej med 0 lokalsinne!
Hann åtminstone in vilket var huvudsaken, snappade åt mig provet och blev nöjd och klar rätt fort. Nu sitter jag och mumsar på en kladdis och ska snart iväg till Bromma. Vad gör ni idag?

Puss!

I COULD EAT YOU!

Någon vet hur man får som man vill! Min snuttis! <3


17 JANUARI

Hejsan!
Gick upp i lagom tid för att hinna äta frukost i lugn ich ro, glo lite tv och ta ut vovven innan det var dags att bege sig mot tåget!

Insåg att jag snart blir utan ansikte så torr som min hy är! Blir en rejäl ansiktsmask och peeling ikväll så tills dess kommer ingen närmare än en radie på två meter!

Ha det bra!


TIE DYE

Ingen har nog undgått att det är ljusa pasteller som gäller i vår! Något annat som definitivt kommer gå hem, åtminstone för min del är batikmönstrat!
Gärna i ljusare färger på överdelar men börjar lite lätt med att smyga in vanlig denim. Ska ge mig ut på jakt efter ett par korta, gärna blå, batikfärgade shorts! Kanske till och med får chans att vara lite händig och göra ett par! Minns alla XXL tröjor man fick göra i skolan med klädnypor, haha! Kanske ska ta ett djupdyk ner i klädkartongerna i källaren.


16 JANUARI

Halloj!
Idag har jag tagit itu med en uppgift, druckit kopiösa mängder kaffe, slukat en marabou och lagt tre, alldeles för höga, bud på ebay! Det är något vist med att komma "först" (se. högsta bud) vilket ledde till att jag avancerade ett steg och gick all in på köp-nu knappen, vi får se vad som dyker upp! :)

Har fått håret rent och ligger som en padda på sängen och funderar på vad som händer härnäst. Ja, måste få lite frisk luft så får bli en sväng med min partner in crime!

Have fun!



PROMENAD

Fick sällskap på promenaden av tre rådjur! Förmodligen misstog de Lluvy för en överviktig kompanjon ;)


15 JANUARI

Ytterligare en jobbdag avklarad! Tiden gick rätt segt men nu är jag hemma igen! Ska skicka in ett arbete och slå mig ner vid tvn, the happening på 4an, får se vad den bjuder på! Mig själv bjuder jag på smörpopcorn och daim! Någon mer än mig som älskar grillkrydda och socker på poppisar? :)

Ha en fin kväll!


SOVA

Ska göra Lluvy sällskap nu, godnatt! :)


BASIC

Hej!
Vaknade upp inatt (04,00) av att någon håller på att ta sig igenom porten och sen, när det inte fungerar skriker i vredesmod. Haha undra vad som går runt i vissas huvuden...
Vilket fall, har kilat runt på butiksgolvet och jobbat hela dagen och kan äntligen koppla av med lite marabou & chips!

Var förbi på h&m idag under lunchen (så blir det när man ligger vägg i vägg och bara en halvtimmes lunch)! Hittade två basic pullovers, den blå kommer nog på inom kort medan den gröna får invänta våren och jag solen (dags att bli lite brun innan..).

Ikväll är jag fast med en inlämning, slutspurt nu när ny termin startar nästa vecka! Vad gör ni?

Puss!


NATTMACKA

Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan avnjuta rostbiffsmackor framför tvn! Vankas arbete imorgon!
Sovgott!

Puss!


FULLT ÖS

Hela Sumpan skakar när vi går all in på just dance! Hej pånyttfödd! ;)


12 JANUARI

Hallå på er! Kom nyss in med vovven. Tusan vad halt det är, livsfara!
Igår satt jag med min bildanalys i timmar så fanns inte mycket tid till att hitta något kul att skriva om. Nu är äntligen den mest krävande delen av kursen klar.

Nu ska jag tina upp och sen bege mig till frugan för... VÅFFLOR! Mums, både spraygrädde, glarre och sylt plus fina såklart!


Ha en fin kväll! Puss!



Minns du K? ;)


GOD NATT!

Hem från bion, såg Drive. Den var väl rätt okej fastnade mer för musiken! Tack för kvällen gumman!

Sov gott alla!


BLOCK BUSTER

Det är så vi gör det..


BIOMYS

Sitter och inväntar biofilmen med finaste Kim! Passar på att få i oss hamburgare, hello donken! ;)


DAGENS

Var ett tag sen jag tvättade håret så fick bli en stram knut idag! Hade gärna slängt på lite rött läppstift men får bli en annan gång!


Tre bilder i tre nyanser upptäckte jag!


DAGS IGEN

För versace kollektion 2, cruise collection! Och mycket riktigt, lite kortare klänningar, ballerina skor och bikinis som väntar den 19e januari.
Har ni hunnit kika in ännu? Jag har en dålig vana att varje kollektion klicka hem någonting, vadsomhelst för sakens skull, haha.
Kom fram till två saker jag vill titta närmare på och sedan skulle herrväskan inte sitta fel om man var sugen att lägga fram 1500:-

Såg för den delen att jag väntar ett paket från H&M som borde dyka upp nu, en månad senare!

Söt klänning + örhängen
(det svåra med kupor plus internetshopping blir ju storleken, någon som har bra koll?)


Herrarnas bag


U-SALA

Missade att lägga upp några bilder från mitt besök i Uppsala. Olle min lilla snuttis höll sig vaken så länge han kunde, slutade med att han slockna på promenaden hem. Varmt och skönt inuti fårpläden så det förstår jag! :)

Var jättemysigt att få tid med fina syster! <3

Sovgott!


Nyvaken Ollis, min fina syster & ballongbus!


IDAG

Fick för mig att ta en dagens när ingen var hemma såklart, resulterade i en halv överkropp! Haha, vilket fall bättre än inget!
(schysst badrock i balgrunden!

Kavaj- New look, linne och halsband - weekday och icke synliga höga, svarta jeans.


9 JANUARI

Hej! Hur mår ni? Vaknade upp till en snötäckt gård. Snurrade ut med vovven och sen var det föreläsning som gällde!

Har mest latat mig sen, åt en god lunch och nu är jag och tvn ett.
Kanske blir en efterlängtad våffelkväll med min fina J! Fram med spraygrädde och hallon!
Vad gör ni ikväll?


8 JANUARI

Halloj!
Ligger på soffan och jäser, har ätit två paket kakor och säkert 8 apelsiner haha!
Träffade fina Natha idag, var helt klart på tiden. Vi tog en snabb runda inne på h&m och självklart lyckas jag komma ut med en blus!
Tillsist var bara donken öppet så vi slog oss ned och lät munnarna gå. Vi får ses snart igen babe!

Fina N!


HALSBAND

Här är en bättre bild på mitt nya halsband! Är så nöjd. Ser ut som en stor piercing nästan, funkar till det mesta också, perfekt!


JA TACK

Den här klänningen hade gärna fått en egen plats på klädhästen, well hello!


SKÖNHET

 

Sex stycken saker som gärna får stå i mitt badrumsskåp just nu,

1. Glitterig eyeliner till kvällens bravader, gärna i en piffig färg!

2. En neutral läppenna att fylla läppens kontur.

3. Ett matt solpuder till blek vinterhy.

4. Romantisk parfym, för min del får den gärna vara exotisk eller blommig!

5. Intensivt fuktserum för en frisk hy.

6. Skyddande och vårdande silkdroppar för frizzigt hår.

 

Vad satsar ni på under vintern? :)


GODNATT

Har kämpat med ett lite mer intressant inlägg nyss och vad ska hända då, jo självklart går det inte att logga in via datorn..
Aja, håll ögonen öppna så dyker det upp så småningom!

Sovgott!


NYTT X 2

Hemma igen! Så mysigt att träffa fina Olle, syster och Janne! :) Ska se om jag lyckades få ihop några bilder mellan allt prat och bus!
Vad jag däremot lyckades med var att hitta två saker! Det ljusgråa linnet hade en perfekt lagom slapp passform och ett udda halsband går alltid hem (ska visa halsbandet på strax, riktigt nöjd)! :)


MOT UPPSALA

Godmorgon!
Var uppe tidigt för att hinna iväg till castingen. Kändes bra!
Blev dock lite besviken på mascaran, visst fick man rätt långa fransar men på köpte kom en antydan av svedda ögonfransar, japp här har elden varit framme!

Vilket fall, klev precis på tåget mot Uppsala. Ska möta min fina syster där! Så rensade godishyllan, i min iver att äta pressade jag in min hörlur i munnen istället för godiset, illa!
Ska surpla i mig kaffet och underhålla mig med wordfeud. Vi hörs om ett tag! Puss


MASCARA

Vidgade vyerna idag och lämnade Helena Rubensteins leopardfläckade trygghet för att istället falla handlöst för denna förföriska guld stav! Ligger bra i handen och förhoppningsvis på ögonfransarna!
Blir varse om det imorgon. Har tendens att lockas av en snygg förpackning..


6 JANUARI

Hej! Hur mår ni?
Jag blev inringd imorse till jobbet så spenderade några timmar där, rätt lugnt så förmodligen kastar de flesta ut granen och rensar undan allt barr! ;-)

Slängde i mig en välförtjänt middag och tog en snabb tur till Kista för att besöka Kicks, visar strax vad jag fick med mig för litet. Nu ska jag fortsätta knapra vaniljbullar för imorgon är det tidig casting som gäller!

Puss!


5 JANUARI

Hallå!
Ställde klockan på tidig ringning idag så jag i lugn och ro hann klar med mina inlämningar!
Tog en promenad med hundarna och ska göra lunch nu. Vad gör ni?
Det blir nog en snabb vända på stan för mig om några timmar! :)


FÖR SISTA GÅNGEN

Tänkte stilla mitt lussebulle begär. Plockar fram allt och fixar ordning, när jag slutligen ska krossa saffranet ja, vad ser jag?!
Ett kryp!! I min saffran! Höll på att tuppa av och bättre blev det inte när jag tänkte på alla lussebullar jag stoppat i mig. Och framförallt, det var mitt sista paket.. :(

Den må vara minimal men fy satan vad vidrigt! Blä.


4 JANURAI

Godmorgon!

Dagarna går fort nu, redan den 4e Januari! Idag har jag ytterligare en analys att ta mig an för imorgon sker inlämningen, ja jag vet hej tidsoptimist (har vi redan konstaterat).
Har faktiskt suttit och läst talet ett par gånger för att hitta så många stilfigurer som möjligt och kommit en bra bit på vägen. Ska om ett tag möta upp Lluvy's best pal för lite lektid (och motion för min del).
Sen är det tillbaka till pluggandet...
Vad gör ni idag?

Puss!

Ser kul ut va? ;)

BRA AVSLUT

Nyss hemkommen från en mysig fika med J! <3
Nu avslutar jag dagen på bästa sätt!

Mmm chokladpudding!


AQUASOURCE

Jag har överlag rätt torr hy så nu under vinterhalvåret blir det inte precis bättre. Brukar köra en lättare peeling för att få bort död hud. Är väldigt nöjd med mina produkter från Face men just nu den här tiden behöver jag en ännu fuktigare hudkräm. Först fastnade jag för Estee Lauder's oändliga utbud men så av en slump såg jag Biotherm's Aquasource. Magkänslan sa mig direkt att detta är rätt för mig, både natt och dagkrämen. Så nu undrar jag, är det någon som provat något ur den här serien? Är den väldigt återfuktande? Eller har ni tips på något annat? :)




3 JANUARI

Hej!
Idag har varit en rätt slapp dag. Har åkt på en förkylning (kan Kim ha något med saken att göra? ;) ) Besökte Barkarby en snabbis men gick bet, hittade ingenting!

Hade massor av frukt hemma så har mixar ihop en sjukt god smoothie, nästan så man påminns av Gambias!
Ska kika klart på Simpsons och sen bege mig ut i naturen med vovvis. Vad för ni idag?


2 JANUARI

Hallå!
Hur mår ni? Idag spenderade jag ett par timmar på jobbet, sen raka vägen för att hjälpa baby som sedan avslutades med en lång promenad med vovvarna, ja lluvy har hittat en kompanjon som leker så fint!
Nu ligger jag i sängen och käkar kladdkakssmet och godisbilar. Vad har ni gjort?

Puss!


1 JANUARI

Gott nytt år! Välkomnade 2012 med massor av mat och annat mums med mitt hjärta och massa andra. Blev en rätt tidig kväll när jag bestämde mig för att lugna vovven som satt livrädd i duschen... stackars! Idag masade jag mig upp för att bege mig till Gävle och hälsa på några släktningar, lyckad dag med massor av gott och skratt trots gårdagens hålligång. Lyckades äntligen hitta en mack som hade öppet och äter godis som om det vore min sista dag! Ha det gott och hoppas ni fått en bra start på nya året! Puss!

RSS 2.0