IDAG

Träffade min bästa J idag, alltid underhållande <3! Ska borsta gaddarna och sova strax. Sleep tight!



(Hej hundleksaker!)


30 OKTOBER

Hej! Ser tomt ut här.. Har inte haft lust att varken foto eller hitta inspiration. Hur mår ni?
Igår invigde jag iaf mina skor från acne, ska banne mig gifta mig i dem, även om de var lite obekväma efter en tid. Sjukt nöjd! :)
Idag är jag för en gångs skull ledig så ska se till att göra lite nytta. Slänga in en tvätt och ta ut vovven och sedan gå loss med dammsugaren. Lluvy är tydligen känslig mot kvalster men de rackarna kommer alltid att finnas så jag kan bara underlätta genom att tvätta allt hon ligger på och bada henne, Skoj!

Blir nog en sväng förbi bromma senare, tänkte vidga vyerna och prova ett nytt puder! Precis som igår, efter år av användning bytte jag mascara. Hejdå Helena R och Hello Hypnose! Fick ett gulligt presentkit inne på kicks för bara 305;- både ansiktsvatten och en svart kajal, plus mascara då!

Ta hand om er! Puss!

MINA HJÄLTAR

Här är det! Två par gjorda för modellerna och nu är ett av de mina!
Den ojämna färgen beror på att de nyss "fettats" in, det är med andra ord egentligen jämnfärgade!


28 NOVEMBER

Tjeeena! Har varit i skolan idag, tills nu! Typ. Längsta dagen nånsin men det har gått bra. Nu ska jag iväg till veterinären för provresultat... Håller tummarna!

Måste visa vad jag ÄNTLIGEN fick tag på! Jag är så glad!

PLANKING

Lluvy vet hur det går till!

Sleep tight!

AH

Haft fullt upp idag, jobb varvat med plugg! Återkommer imorgon istället, sorry! Puss!


MÅSTE BARA

visa hur mycket hår jag blev av med för att fä bort tuperingen!!! Jag är typ flintis! Må ha en hästman men nu är det väck, usch det känns...





SILVER

Har på sistone inte varit så mycket för kjolar. Men nu så, hittat en perfekt kombo för mig! Älskar silvermetallicfärgen, däremot osäker om det är mönster i den? Men att sätta upp den i midjan, dra över en skinntop eller liknande (och låta kjolkanten sticka fram) och ett par snygga klackar! Har nog fattat ett rejält tycke men får suga på den karamellen ett tag till!


Topshop


UPPSALA

Hejhopp! Har just i detta ögonblick kommit hem från Uppsala. Träffade min fina syster, hennes man och min snuttis Olle! Det blev massvis av fika och jag gick direkt loss på fatet med lussebullar! ;-)
Är helt slut från denna tidiga dag. Hade världens tupering idag på fotograferingen så ska försöka trassla ur det nu. Imorgon står jobb på schemat!
Vad gör ni ikväll?

Puss!



Buspojke! <3


Fina syster!!



Evis & Janne

Sötaste busungen gillar pepparkaka, heeela ansiktet ska få smaka! :)

Ska sköta mitt nu,
Godnatt!

DONE

Klara! Gick jättebra, ska visa resultatet så fort jag får dem.Var främst produktbilder och till butiken. Jättetrevliga allihopa så har haft en toppen dag! Nu bär det av till Uppsala och hälsa på syster, har kameran med mig så hoppas på bilder! Vi hörs ikväll! puss

26 NOVEMBER

Halloj! Igår hände inte så mycket mer än skolarbete så lätt bloggen vara. Nu ska jag iväg på en plåtning, tydligen utomhus också, jag som är så frusen! Lär bli klar runt två, ska försöka förstå hur jag mobilbloggar. Senare ska jag vidare till Uppsala för att hälsa på min syster, saknat dig!

Nej, nu måste jag vakna till liv och bege mig. Hare så länge! Puss!



TOPSHOP

Fick paket fårn topshop! Inte riktigt som jag tänkt mig och lite stor men någon användning kan den nog komma till! :)




24 NOVEMBER

Hej! Trots att lönen inte kommer förrän imorgon så har jag spenderat ett par timmar på söder med fina Madde. Vi drällde runt i massor av vintagebutiker bla Lisa Larsson, Beyond retro, Judits m.m. kände och klämde men inget var tyvärr hundra. För Maddes del blev det istället en ny snygg vinterjacka, cred till henne för jag står fortfarande utan! Ska se till att hitta en nu i veckan. Har ni köpt vinterjacka ännu?
Idag var det så pass varmt att nya skinnjackan invigdes med halsduk, visar strax!
Kram så länge!

EN GÅNG

"Varför har du vingar" frågade hon.
Hon. En rödlätt flicka jag inte känt i mer än ett par veckor men på något märkligt sätt fick mig att bli varm inombords. Hennes bruna ögon lyste frågvist och jag förstod att hon väntade sig ett ärligt svar.
Oförstårligt nog hade det aldrig kommit på tal tidigare.
"Kommer du lämna mig om sanningen inte överensstämmer med din tanke?"

Den knappt synbara rynkan ovanför höger öga markerades nu än mer tydligare. Jag kunde känna hennes hjärna arbeta, efter en viss tvekan öppnade hon munnen. Det tog ytterligare ett par sekunder, som om hon ville vara säker på att hjärnan och munnen samarbetade.

"Jag vet inte längre vad jag tror... Så nej. Det skulle jag inte."

Hon ler. Hennes främre tänder är vita men osymmetriska. Det är en väldigt vacker flicka jag ser, om hon ändå visste att hon snart inte kommer att le mer...

BEHIND CURTAIN NO 1

Efter jobbet låg som sagt mitt H&M paket och vänta. Det var med enorm spänning jag slet i plasttrådarna för att öppna kartongen. Och dess innehåll? Över förväntan! Fytusan vad jag är nöjd!!

Skinnet är mjukt och väldigt fint i en svart nyans. Jag och blixten är inte alltid överens...

 

 


Hoppas nitarna sitter på plats! Perfekta detaljer över hela jackan, speciellt axlar och armbågarna!

23 NOVEMBER

Hej! Hade ett tidigt seminarium idag så var upp redan kl 6! Inte så skönt. Blev otroligt sugen på en kladdkaka så snodde ihop en dessvärre glömde jag den lite för länge i ugnen men extra grädde löser det mesta! ;-)

Fick precis mess om att jag har paket att hämta, hello leather-jacket! Ska snart iväg och jobba så får visa upp den efter, hoppas den sitter som jag tänkt mig. Ska se klart teen mom nu och sen som sagt, jobb.

Ha en bra dag! Puss










SLEEPY HEAD

Helloooo! Huvudet dunkar och jag är alldeles för trött för att sitta uppe och uggla. Jobbet gick bra men segt! Efter det har jag hunnit med middag, efterrätt (x3) och en promis.
Nu prioriterar jag Karatefylla vilket resulterar i att jag skippar duschen, bunkrar upp med kaffe och sätter i lurarna. Det här ser lovande ut, som alltid.
Nu kör vi!


Godnatt!


Sleep needed!

DAGS FÖR JOBB

Dags att bege sig mot jobbet (säger jag som sitter i badrock)... Ska lägga på en rem nu och avverka 4,5h på jobbet, ska nog gå vägen.

So long! x


22 NOVEMBER

Hello! Gick faktiskt upp för ett par timmar sedan, förvånadsvärt pigg! Hade en grym kväll igår (som alltid). Det kör ju med liveband på måndagarna så det blev massor av dans. Vad gjorde ni igår?

Har precis kommit in från en långpromenad med Lluvy, gick det kortaste spåret men alltid något. Skyller på att vovven inte orkar ;-)
Nu ska jag ta itu med veckans inlämning och slänga ihop lite lunch. Ska in till jobbet senare på eftermiddagen och köra stängning.

Ha det gott!





Ska lösa bild frånvarigheten!

LIKE A ROCKSTAR

Tjeeena!
Idag har skolan tagit större delen av min tid. Belönar mig själv med party, födelsedagsfirande på Vickan som gäller, stort Grattis!!
Ledig imorgon så ska knåpa ihop ett intressant inlägg, något speciellt ni vill läsa om kanske?

Vilket fall, hörs imorgon! Puss på er!




I TID OCH OTID

Gud vad tiden tenderar att rinna iväg när man väl kommit hem efter en lång arbetsdag. Jobbet gick förövrigt bra! Vi har en liten intern tävling och just nu leder jag ;-)
När jag kom hem tappade jag upp ett bad. Läste klart en bok jag tidigare började läsa och åt glass, glass, glass! Fem stycken klämde jag i mig, haha.
Nu har klockan redan hunnit springa iväg och det är dags att bjuda in John Blund. Har bara en föreläsning imorgon, skönt!

Hade mitt nya second hand klipp på mig idag, den gick hem hos alla faktiskt, im pleased! ;-)

Sov gott vänner.

Pussi!



20 NOVEMBER

Godmorgon!
Tidigt upp igen för min del. Fick precis ett mess om fotografering med idag, kort varsel slutar oftast med att man är upptagen. Fan..
Vilket fall, totaldeckade i soffan igår med vovve och efter det vaknade jag upp runt 4. Gick upp för att borsta tänderna och sen somnade jag om. Förhoppningsvis en pigg Mariah som anländer till jobbet strax!

Ha en fin dag alla. Ikväll har jag inget planerat så ska se till att knäppa av lite blider, legat stilla på den fronten i know...

Puss på er!




DET ÄR KALLT NU

Nu var det stängt på jobbet och efter en mysig pratstund och middag på Max (ligger rakt över gatan) med Madde och Erik har jag nu förtärt min andra middag! Haha, när jag kom hem väntade kyckling, pommes och feta muuuums!
Fötterna värker (och luktar) så ska lägga mig i badet, tiden rann ju iväg så fick hoppa bio.

Samma tider imorgon som gäller så får vara tråkig idag igen, blä. Ska ta igen det i veckan. Vad gör ni ikväll?

Puss


Frusen, det börjar bli riktigt kallt!!

HELLO THERE

Sitter och mumsar på chokladbollar och lussisar, två timmar kvaaaaaaar! =)

19 NOVEMBER

Hallå hallå! Då var det dags att bege sig mot jobbet, är faktiskt rätt pigg! Förmodar att de flesta av er ligger och sover nu, blir det en runda på stan sen tro?
Jag stänger iaf runt sextiden förutsatt att folk droppar ut som de ska, sen blir det förhoppningsvis bio med älskling. Men INTE twilight, haha. Känner inte riktigt för att se den ännu, det kommer dröja så pass länge tills nästa del ändå. Får se vad för annat skoj som visas! Tips?

Ha en fin dag så hörs vi senare! Har fortfarande inte lyckats förstå hur man får in bilder när man mobilbloggar, men jag jobbar på det, så det kommer!

Ska uppdatera ikväll med lite nya bilder.

Puss!





paparazzi, haha

CRAZY LIKE A FOOL

Hallå där!
Har precis varit med far min och hämtat den nya bilen, sjukt nöjd! :) Det firades med pizza och lussebullar. Börjar hamna i matkoma så vilar mig på soffan medan "brottsplats USA" går på tv. Eftersom jag har extra lång heldag imorgon så ska det bli en lugn kväll. Blir tyvärr så när man jobbar helg men får ta igen det i veckan!
Ska nog glo på en rulle, men viktigaste av allt; Prisextra - caaaandy!
Vad gör ni ikväll?

Pusss!




Töntade mig lite, som vanligt med andra ord ;-)

LUSSE

Fullt ös i köket! Är igång med lussebaket och äntligen har det jäst ordentligt, nu ska jag hiva in de i ugnen och sätta mig utanför för att vara först att provsmaka! Allt bakverk med saffran i får mer än gärna dimpa ner i magen på mig, håller ni inte med?

ATT PRYDA ETT FINGER

Har länge funderat på denna uuunderbara ring! Är inte så mycket för smycken tyvärr men för denna kan jag göra ett undantag. Men likt alla andra gånger, när jag väl bestämt mig så är det SLUUUUT! Alla storlekar förutom den minsta och hur gärna jag än vill skulle den nog inte ens passa mitt lillfinger! Men har jag tur kanske det droppar in någon och då ska jag vara framme!!


18 NOVEMBER

Moooorgon!
Hur mår ni? Jag är uppe med tuppen, sitter och kollar på the voice & smaskar pannkakor till frulle. Fick en jäkla försändelse från posten igår att ett paket till mig fastnat i tullen, typiskt lär väl ta år och dar att få tag i det nu.

Äntligen fredag idag och jag är fri från skola! Ska nog göra ett nytt lussebulle försök idag, har även tänkt svänga förbi banken så perfekt tid för degen att jäsa! Däremot blir det en lång jobbhelg, har både öppning och stängning lör-sön men det lönar sig nästa månad! ;-)
Hur ser er helg ut?

Puss!


COMIN HOME

Wihoo! Fick tag på skinnjackan, hoppas verkligen den är fin på nu. Men jäklar så mycket folk som är inne, trodde allt skulle vara slut med tanke på hur lång tid det tog. Min kära syster skickade ett mess igår "beställ imorgon Versace från H&M", skickade tillbaka och frågade vad hon ville ha men fick inget svar så hon får skylla sig själv ;-)

Köpte ni något?


Hello there!

17 NOVEMBER

Godmorgon gottfolk! Idag vaknade jag faktiskt innan alarmet ringde! Har precis hällt i mig en kopp kaffe och några mackor. Idag släpps Versace's gästkollektion för H&M, har ni vässat armbågarna och är beredda?
Själv tänkte jag bara klicka in mig på hemsidan och se om man hinner med, lite mildare variant än kampen som utförs i varuhusen!

Är himla sugen på en av skinnjackorna men är osäker, måste ju hitta en vinterjacka först. Tror främst känslan att lyckas kamma hem något är kul, men vi får se det är ju 47 min kvar, allt kan hända...

Nej, nu ska jag fortsätta titta på alla musikvideo's från år 2000 på MTV! So long! Puss!


SHAKE IT LIKE A SALTSHAKER

Fullt ös idag, äntligen hemma och kopplar av!
Började som sagt dagen i skolan, kändes som en evighet... Därefter begav jag mig mot bromma för att komma till jobbet, tog längre tid än väntat men lyckades logga in, med andan i halsen, i tid. Det var rätt lugnt, efter stängning väntade nygräddade pannkakor. Blev hetsätning av tretton stycken, haha. Mötte upp Karin för en lång snackpromenad och nu har jag precis tagit igen det senaste avsnittet av karatefylla, OM mina kind/magmuskler värker! Helt otroligt hur kul det är, breakning dawn kan slänga sig i väggen! ;-)

Vad gjorde ni idag?

Puss


16 NOVEMBER

Hallå hallå! Blev en skön försovning på morgonen, även om det blev stressigt så var det helt klart värt det! Ska ta mig igenom skoldagen och sen vidare till jobbet! Har ni lika intensiv dag idag? Gjorde förresten en beställning på topshop, tänker inte fundera mer så storlekarna tar slut i vanlig ordning! Ha en bra dag, vidare till seminariet nu! puss!

WROOM

Nu ska jag ta med mig Reinfeldts tal som vi analyserar och sätta mig på tåget. Ska med far min och kolla biiiiiilar så passar på att möta honom vid jobbet! Vad gör ni ikväll?

Puss!


TILLÖK

Ett av de plagg jag plockade med mig hem idag. Gick inte alls att få en rättvis bild, men den lär ändå åka på relativt snart så ska se till att visa er då!

Gismo, min katt, gillar att inviga allt nytt med en drös av katthår. Så det tillkom inte vid köpet ;-)




15 NOVEMBER

Hallå!
Vaknade upp tidigt idag, tog ut hunden och efter en brakfrukost begav jag mig snabbt in mot stan. Svängde förbi en secondhand affär och gjorde lite småfynd!
Ska möta fina J snart och röja runt i en butik i Sumpan, haha
Ha en fin dag så hörs vi senare! Puss!
Visar alldeles strax ett av fynden så kika in snart!


GODNATT

Haft fullt upp idag. Flängt lite överallt och bockat av saker att göra. Fått igång mobilen riktigt bra nu och det känns som den alltid varit i min ägo!
Ligger i sängen och läser en bok just nu, ögonlocken har blivit för tunga för att jag ska minnas innehållet. Tvättar ansiktet och med det säger jag godnatt alla! Sov gott! Puss!


N9

Har blivit med ny mobil, tack Nokia! :)
En Nokia n9, den vann för både bästa mobil, design och kamera, inte illa! Ska bekanta mig lite med den nu så provar att göra ett lnlägg senare, än så länge kommer vi mycket bra överens =)
Puss!

14 NOVEMBER

Jag börjar dagen med ett gott jävla skratt!! (råhumor, så den känslige ska kanske hoppa över detta), Godmorgon på er!



JUST CAN'T GET ENOUGH

Har stått och bakat lussebullar idag. Absolut det största pluset för julen! Skulle kunna smälla i mig en plåt på nolltid. Dessvärre inte mina, för även om mjölken var rumpstempererad så jäste de inte som det skulle =( Aja, mer till mig eftersom det inte går att bjuda på! haha

Ska fortsätta på ätbart-spåret och ta tag i kycklingen, ikväll blir det back to Africa för jag lagar domoda! :-)


Gillar den halshuggna lilla bullen i hörnet! Provade med vitchoklad istället för russin, lär bli de bitarna jag pillar ut..


Update: Kul att jag var så upptagen med att skriva så den andra plåten kom ut svart... Men jag överraskas faktiskt inte, känns rätt typiskt Mariah..

13 NOVEMBER

Godmorgon!
Det blev tomt här igår, åkte på någon feberdänga så låg mest och kurerade mig med en bok. Så nu, två böcker senare, är jag pigg och utvilad!
Började morgonen med att låta radion spela massor av härliga 60tals låtar på vinyl, grym kanal!
Nu ska jag iväg en sväng på stan för att äta lunch. Vad gör ni idag?

Ska dra borsten genom håret och dra på mig skorna nu, vi hörs liiiite senare!

Puss!!


IN THE BAG

En del av det innehåll som låg i goodiebagen, det som saknas är självklart godis och energidryck, de fullföljde sitt syfte och slank ner i magen på mig!


Massor av choklad, bakistabletter, schampoo,rabatt hos taxikurir, huvudkliare, gratis film och presentkort med andra ord; Pappas farsdags present är kirrad! ;-)

11 NOVEMBER

Måste bara notera för er andra också (inte för att någon kan ha missat), 11-11-11 idag
Godmorgon!
Det var med tunga ögonlock jag fick ta mig upp och gå ut med vovvis. Iaf, igår jobbade jag på Mobilgalan (Tack fina Cissi!). Och fyhellskotta vad kul det var!! Mina ben värker än och min fullproppade mage gör sig påmind genom små ljud. Med massor av snask, trevliga människor och ett underbart gäng kan det inte gå fel. Vad gjorde ni?

Idag är det föreläsning som gäller, tänkte hinna stretcha ut benen innan så ska ta en långpromenad nu och sedan stretcha(?!), haha
Vilket fall, ska vara bättre på bildfonten idag, promise!

Ha en bra dag! Pussi!



yesterday

JOHNNY BIGMOUTH

Hemma från eventet! Har skrattat så kinderna värker och ätit mig full på gratis maaaaat i massor och godis (fastän jag blev mätt, har tydligen inget stopp tyvärr...), så nu kommer jag somna nöjt medan matkoman slår in! Mer detaljerat imorgon, måste ju visa upp min fina goodiebag!

Tack för en jättekul kväll!

Sov gott vänner!

WE LAUGHED TOGETHER

Nyss hemkommen ifrån Bromma. Hann få med mig lite små plock och nu ska jag in i duschen och tvätta bort allt skit (om det går) från håret, haha.
Eller nu hör jag hur vovvsan gnäller så först; prooooomis!


Skulle ha stängt blixten, my baaad! Men visar hur läppstiftet ser ut på sen, för lat för att ta en ny bild. Bredvid står en bronsglitterig eyeliner, superläcker!

10 NOVEMBER

Godmorgon!
Idag är jag fri från skola, äntligen! Igår blev det ett långt seminarium följt av en runda på stan. Vad gjorde ni?

På dagens schema står, mer än att slappa, en visit till solna för att köpa ett hårserum vidare till Bromma för att svänga förbi jobbet. Ska se till att vara bättre på bild fronten så någon outfit kommer upp snarare än dagens ansikte ;-) låter det bra? haha
Ikväll ska jag jobba på ett event i Kista, förstod jag det rätt så var det för Blackberry följt av andra mobil märken, ska vara närvarande vid prisutdelningen och ge blommor till vinnarna, vi får se hur många jag trampar på tårna! Nejdå, det ska väl gå vägen, förhoppningsvis...

Vi hörs om ett litet tag! Puss & Kram



Enda bilden från igår, polon fick göra halsdukens jobb då den blev betäckt med chokladfläckar igår

ORDINARY

Nu bär det av mot skolan, har seminarium så får se till att ladda batterierna på tåget! ;-)
Skulle helst vilja ligga hemma och slappa som mina två älsklingar gör just nu!

Hörs ikväll! Puss!


Mina fina!

9 NOVEMBER

Hallå Hallå! Hur mår ni?
Jag masade mig precis upp. Vaknde med en täppt näsa och var helt säker på att fönstret var öppet och blåsten i full gång i rummet. Men icke, våra fönster är däremot tunna som papper så det gör faktiskt ingen större skillnad om fönstrena är öppna eller inte. Burr!
Ska slänga ihop lite frukost nu och vakna till vid tvn, sen blir det finslipning på inlämningen idag!



BÄNKA ER

hade total missat att världens bästa "serie" är nu, laugh with me, kanal 6 nu!

DO YOU DARE?

Passade på att förnya min concealer som tog slut för alldeles förlänge sedan. Vidgade mina vyer och provar faktiskt Dior's; Diorskin nude. Har stora förväntningar och hoppas på att få slippa missta mig själv för en panda om mornarna! ;-)
Någon av er som provat?



RUN IT

Hallå!
Hemma från både skola och lite shopping. Visar senare något av det jag fick med mig, blev inte mycket i klädväg men men...
Vad har ni gjort idag?
Ser på outsiders för tillfället och ska snart fortsätta pilla med uppsatsen, har till imorgon på mig, tur är att seminariumet är sent på dagen!

Puss!


Rockar i mitt punkhalsband från 13års åldern och smörklick till hår!

8 NOVEMBER

Godförmiddag! Sen uppdatering idag, har suttit som en liten djävul och knåpat med en inlämning. Nu är jag på tåget till skolan för att gå igenom allt. Hur mår ni?
Efter skolan blir det förhopningsvis en sväng på stan eller kista som aldrig hann bli av igår. Ska även övertala min käre far om en sväng med motorcykeln, finns det något bättre än motorcyklar? Bilar kan slänga sig i vägen ;-)
Ha en fin dag! Puss!

KEEP YOUR DISTANCE

När vi ändå är inne på skor, så kommer två till! J C brukar vara oerhört duktig på att ta fram skor som drar till sig allas blickar. En bild säger mer än tusen ord. Det kliar i mina fingrarna...



 

 


Båda är Jeffan's påfund!

SHOES

Allt som glittrar har jag under radarn för tillfället, och hur fina är inte dessa skor från Topshop och användbara (alltid ett bra argument för köp)!!


7 NOVEMBER

Halloj!
Tidig föreläsning idag på morgonen så nu är jag hemma och precis ätit lunch! Ska nog en sväng till Kista med älskling om någon timme, sen ikväll blir det paranormal activity 3! Hoppas på en mardrömsfri natt ;-)

Hur var er helg? Blev massor med jobb för min del...

Det tidsinställda inlägget dök visst inte upp, får fixa det!

Puss!



Syns att jag gillar såser?


& grädde!

6 NOVEMBER

Godmorgon!
Jobb står på schemat idag, "snyggsöndag" är temat (madde's påfund?) så dagen till ära har jag liiiiite ögonskugga!  Ska hoppa i kläderna, ta ut vovven och bege mig mot jobbet. Hinner nog ta en sväng i centrum för att kika på allt nytt som börjar strömma in. Vad gör ni idag? Slappsöndag kanske?

Vilket fall, slängt in ett tidsinställt inlägg så ska bättra mig ifrån igår, ska förmodligen ta en fika med Cissi efter jobbet, hinner nog med någon bild mellan allt vårt prat.
Ha en fin dag! Kram

P.s Grattis fina Malin som fyllde år igår! Massa kramar!


Fleecetröjan är inte en del av snyggsöndagen, lugn bara lugn! ;-)

5 NOVEMBER

Hallåååå!
Förlåt för frånvaro men har haft fullt upp. Idag skulle jag egentligen varit på inspelning..surt att missa..
Men men, det går fler tåg!
Vad har ni gjort? Jag tog mig igenom ett arbetspass med härliga kollegor!

Ska fortsätta med mitt nu så lär vara lite tomt idag, blir ändring senare!

Ha en fin kväll! <3

VET

Hallå!
Hemma nu efter ett låååångt och jobbigt veterinärs besök. Blödig som jag är ska jag alltid tycka det är jobbigt..
De tog massa prover för att framställa vad Lluvy kan vara allergisk mot då hon har klåda i ena örat. Så nu är hon satt under utredning och får bara äta special foder, hur ska detta gå?! Världens godismonster på diet! Tycker synd om min älskling <3

Har ni haft en bra dag? :)
Puss!

Mitt fina lilla charmtroll! <3

4 NOVEMBER

Hejhopp!
Tog en sovmorgon idag, ska iväg ett runda på stan nu och sedan blir det veterinären. Sjukt att hur vädret kan vara så varmt fortfarande fastän det redan är 4e november?!
Är ledig från skolan men har en analys att skriva så ska väl knåpa ihop den innan kvällen, vad gör ni idag?

Puss!


GODNATT

Tog en lång promenad tidigare och sorterade tankarna lite, behövs ibland!

Saknar mina systrar! <3

Sov gott!



TIME TO EAT

Hallå alla! Hur mår ni?
Kommit hem från en lång dag. Var först och kollade bilar med käre far, tog en runda med motocykeln också, underbart!
Fick som vanligt stressa iväg till skolan där vi fick våra betyg och omdömen för kursen, gick väldigt bra faktiskt!
Nu ska jag njuta av två billy pizzor! Hare! Puss!



Invigde min nya päls!


3 NOVEMBER

Hallå hallå!
Blev ingen vidare lång sovmorgon för mig men jag överlever nog. Vad gör ni? Jobbet/skolan redan?
Jag har lektion senare idag så ska iväg med min käre far och åka lite motorcykel innan kylan sätter in.

Have fun! Puss!


SLEEP TIGHT

Blev ytterligare än fika och nu ska jag sova. Sen lektion imorgon så blir en välbehövlig sovis! Sovgott alla! xx



PÄLS

Hemma från jobbet! Spang förbi en färgklick på väg in och hej hopp nu är den med mig! Lite färg på livet skadar inte, eller? :)



TODAY

Kilar iväg till Sumpan för en fika med finaste J! Efter det blir det jobb, have fun! Puss!





ACCESSOERA MERA

Hittade ytterligare en spraygräddes flaska i kylen. Som tur är har mitt pannkaksbehov börjat avta från igår och istället blivit utbytt till kladdkaka. Och hur gott vore inte det, men nej självklart är äggen slut och jag för lat för att gå upp och köpa.
Men det löste sig! Inga snälla grannar jag vågat fråga ut jag insåg att chokladbollar går lika bra, bara jobbigt att jag måste tvätta händerna ;-) (bra, nu vill ingen smaka!)

Ska ner med fingrarna i burken igen, so long! :-)



Bild från arla.se, mina kommer!

2 NOVEMBER

Morgon!
Hur mår ni? Jag har precis slängt i tvätt och ska ut på en promis, rätt lugn dag idag förutom jobb framåt kvällen.

Hade bunkrat upp med massor av gott igår för att se karatefylla men det var lite av en besvikelse. Inte alls lika bra som tidigare avsnitt men karatefylla är alltid karatefylla så ett avsnitt kan få komma undan!

Ska fortsätta glo på MTV's best of 2007 video's.

Ha en bra dag!


Vovvepuss!


HOPPE HARE

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!




Det blir mörkt fort nu! Fick vara extra noga var jag satte fötterna när jag skulle föreviga min syn tidigare idag. Usch, det går fort. Märkligt att även ryggraden är borta, den sitter ju fast i huvudet...
Sorligt, men naturen har sin gång hur trist det än är!
Får glädjas åt de andra hararna som springer runt på ängen!

God natt på Er!



RIVER ISLAND

Psst, River island har blivit med webshop, farligt farligt. Ska ägna lite tid på att kika in där nu :-)
Kanske blir en beställning på 70's byxorna..

BANAN, CHOKLAD & APELSIN

Glass dags! Efter att stått ut en heldag i skolan belönar jag mig själv med pannkakor och glass! Banan, choklad och apelsin glass. Trodde mest på apelsinsmaken men den smakar konstgjort!

Var ute en runda med Lluvy och jag (eller ok, Lluvy) hittade ett harhuvud! Hann inte ta något kort men eftersom den saknar ryggrad måste jag dokumentera det senare. Haha, intressant!

Vi hörs, pussi!

'


SKOLA

Sticker iväg till skolan, snabba puckar!

Ses senare! Puss!





1 NOVEMBER

November?! Fram med vinterjackan snart med andra ord...

Godmorgon förresten!
Hann aldrig med något igår för efter talen begav vi oss till Söder och smällde i oss en rejäl middag och hade det mysigt!
Tog en lite fööör lång sovmorgon nu så ska lägga på en rem och åka till skolan, vi ska nämlingen analysera någon annans tal.

Hoppa ni mår bra!

Kram!



Smoothie (smög i två kulor blåbärsglass, blir det milkshake då kanske) haha

RSS 2.0